top of page
Arcero_78_high_edited_edited_edited.jpg

Architectuur- en ontwerpstudio

Het multidisciplinaire team van ARCERO ontwerpt met passie residentiële, mult-residentiële, kantoor, retail- en bedrijfsprojecten voor particulieren en ondernemers.

Normen en waarden

ARCERO begeleidt de bouwheer graag vanaf het eerste idee tot de voltooiing.

 

Of het nu gaat om een woning, winkelruimte of een nieuw kantoor, alle gebouwen zijn ontworpen met hetzelfde doel, tevredenheid van de bewoner of gebruiker.

De ontwerpen worden onderdeel van de identiteit van de mensen die er wonen of werken. Ze zijn een uitdrukking van hun persoonlijkheid of bedrijfscultuur.

Oog voor detail en controle zijn een van de sleutels van de werkwijze van ARCERO.

Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid in het ontwerpproces tonen respect voor de bewoner of gebruiker. Het vereist een gerichte en gestructureerde aanpak gedurende het hele bouwproces.

Team

ARC_INSTA_ARC_32.jpg

Jan Cloetens, architect - zaakvoerder

 

"Als zoon van een architect en kleinzoon van een aannemer ben ik opgegroeid onder de tekentafel." vertelt ons Jan, architect- zaakvoerder van ARCERO. 

"Mijn middelbare studie heb ik volbracht aan het Jan van Ruusbroeckollege te Laken. Na het afronden van mijn architectuur studie in 1999 aan het Henry Van De Velde Instituut te Antwerpen verruimde ik mijn horizonten als architect op het Franse eiland Mayotte in de Indische Oceaan."

 

Ondertussen heeft Jan meer dan 20 jaar ervaring en samen met zijn medewerkers talrijke gebouwen gerealiseerd.

"De kracht van een goed ontwerp schuilt in aandacht voor functionaliteit, esthetiek, ruimtelijke beleving, licht, materiaalgebruik en milieu. We houden van eenvoud.

Onze passie is architectuur en bouwen, dat doen we graag op een innoverende en buitengewone manier. Samen met u."

Ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten.

Reglement van beroepsplichten.

 

ARC_INSTA_LOGO_05.jpg
bottom of page